Radiologie veterinara, ortopedie veterinara Bucuresti

Radiologie Veterinara: Clinica Doctor Bercaru oferă servicii de radiologie și imagistică medicală care funcționează într-un ambient călduros și modern, punând la dispoziția pacienților servicii medicale complexe și aparatură pentru investigații radiologice și ecografice.

Ortopedie veterinara: Siguranța procedeelor chirurgicale și anesteziilor este asigurată de echipamentele de anestezie de marcă omologate internațional Blocul operator cuprinde o sală de operații, un postoperator cu consolă individuală pentru fluide medicale și monitorizare.

Prin calitatea serviciilor medicale oferite: imagistică, analize de laborator, dermatologie, chirurgie, fac din Clinica Doctor Bercaru un centru medical.

Dorința de a vă oferi servicii de calitate a dus la extinderea serviciilor oferite și acest aspect reprezintă doar un prim pas către atingerea celui mai ănalt grad de calitate a actului medical.

Având în dotare aparatură medicală de ultimă generație, clinica noastră vine atât în ajutorul specialiștilor pentru stabilirea unui diagnostic cât mai rapid și corect, cât și al pacienților, sprijinindu-i în menținerea sănătății lor în cea mai bună formă.

Clinica noastră vă stă la dispoziție cu metode imagistice moderne pentru diagnosticul complex al suferinței protejatului dumneavoastră.

Clinica veterinară Doctor Bercaru din București a fost înființată la începutul anului 2013 din dorința de a satisface nevoile pacienților de servicii medicale performante oferite într-un mediu profesionist și plin de căldură umană.

Serviciile medicale se desfășoară într-o clădire compartimentată și finisată conform standardelor europene în asigurarea confortului, atât al pacienților, cât și personalului permanent și colaborator.

Blocul operator cuprinde o sală de operații, un postoperator cu consolă individuală pentru fluide medicale și monitorizare.

Clădirea este protejată și monitorizată permanent de către o companie de securitate minimizând pericolul de evenimente neprevăzute prin sistemele instalate cât și factor uman.

Serviciile noastre sunt asigurate cu ajutorul echipamentelor medicale noi, performante, de ultimă generație, produse de companii de renume.

Asigurăm monitorizarea funcțiilor vitale intra și postoperator în orice condiții datorită autonomiei. Stresul chirurgical al pacientului este diminuat prin medicația primită, prin grija pe care o purtăm pacientului și prin dragostea cu care îl veghem.

Siguranța procedeelor chirurgicale și anesteziilor este asigurată de echipamente de anestezie de marcă omologate internațional.

Dotările de ultimă generație, echipa medicală și experiența acumulată în acest domeniu ne permit să realizăm proceduri chirurgicale variate de dificultate mare cu risc minim pentru pacient și spitalizare de scurtă durată.